About us

STYLE JUST GOT PERSONAL

FRENDZ is de vernieuwende fashion community waar jij bepaalt wat de trend is. Mix & match jouw droom walk-in. Laat je inspireren of inspireer anderen door de mooiste collecties samen te stellen op basis van eigen uploads of het assortiment dat FRENDZ al biedt.

Work in progress

Je hebt toegang tot de eerste versie van FRENDZ, dus je zult merken dat de app nog volop in ontwikkeling is. Het kan daarom gebeuren dat bepaalde buttons en functies nog niet (helemaal) werken. Maar don’t worry: alles wat nu nog niet werkt, zal in de komende weken opgelost zijn.

We heart feedback

We zijn tot het eind van het jaar druk bezig met de ontwikkeling van ons platform. Kom je irritante bugs tegen, heb je een probleem of suggesties? Stuur dan gerust een mailtje naar info@frendz.nl.We kunnen niet iedereen antwoorden, maar je input is waardevol en wordt enorm gewaardeerd!

WAAROM FRENDZ

De fashion industrie wordt gedomineerd door een paar grote spelers. En dat maakt het voor de echte pareltjes moeilijk om de weg naar de massa (en jouw kast) te vinden. Wij willen dat doorbreken. Met een ‘social commerce’ platform; onafhankelijk van merken, volledig bepaald door jou.

Voor wie is FRENDZ

Wij zijn er voor jou, Sophie, Senna, Céline, Yara en al jullie vrienden en vriendinnen die een passie hebben voor fashion. Jullie vinden bij ons producten van bekende labels én nieuwedesigners, nog onontdekte shops en onbekende fabrikanten.