Partner worden

STYLE JUST GOT PERSONAL

FRENDZ is een social commerce platform dat het nog makkelijker maakt jouw producten onder de aandacht te brengen. Gebruikers kunnen met de app (of web variant) moodboards en collecties maken, liken en delen en natuurlijk de items aanschaffen.

Doordat FRENDZ als eerste in Nederland de krachten van social aan het werk zet, kun je als partner zichtbaar worden voor een grote groep gebruikers. Zo kunnen gebruikers jouw producten gebruiken in hun creaties die voor al hun volgers te zien zijn. Door deze social engagement ontstaat er een hogere betrokkenheid bij je merk. Daarbij kunnen de producten van aangesloten partners in-app worden aangekocht.

Bij ons geen dure advertenties, maar algoritmes waardoor merken ‘verdiend’ bovenaan komen te staan. Hierdoor krijgt iedereen een eerlijke kans en kan jouw merk zomaar the next big thing zijn! Tot slot zullen we verzamelde data over zowel algehele trends als jouw producten ook nog eens met je delen.

STYLE JUST GOT PERSONAL

De spelregels

  • Als partner bied je jouw producten aan via het FRENDZ-platform
  • Je geeft gebruikers toestemming om met jouw producten ook zelf collecties en moodboards te maken. Uiteraard kun je dit zelf ook
  • We zullen een samenwerking aangaan voor onbepaalde tijd, en deze is maandelijks opzegbaar
  • Je bent als partner zelf de verkopende partij
  • Frendz rekent een vergoeding van 10% op de netto verkoop (dus na aftrek van de retouren) en €1,- per transactie
  • Partners houden zich aan relevante wet –en regelgeving voor het beschermen van de persoonsgegevens van klanten
  • We hanteren onze ondernemingscode, zodat het platform voor iedereen leuk blijft

MOGELIJKHEDEN

De volgende stappen

Partner worden van FRENDZ?

Meld je dan aan via de button hierboven.

Tijdens de aanmelding zal je een aantal gegevens moeten invullen, waaronder inloggegevens en bedrijfsgegevens.

Vervolgens kun je aangeven op welke manier je je producten wenst te uploaden. Er zijn verschillende opties om je producten op FRENDZ te krijgen. Dit kan namelijk door ze handmatig te uploaden of via een van de drie mogelijke database koppelingen. De handmatige optie is kosteloos en is aan te raden voor bedrijven met minder dan 500 SKU's.

Niets is gemakkelijker dan je gehele collectie automatisch op het platform te krijgen, waarbij de voorraden en prijzen continu actueel blijven. Wij werken hiervoor samen met Channable, Effect Connect en Tradebyte. Het verschil tussen deze partijen wordt in de aanmelding ook verder toegelicht.

Zodra je een keuze hebt gemaakt kun je elektronisch de samenwerkingsovereenkomst accepteren en ben je officieel partner van Frendz!

Next steps:

Afhankelijk van welke keuze je hebt gemaakt voor het uploaden van je producten zullen de vervolgstappen met je worden afgestemd.

Heb je nog vragen of opmerken? Stuur dan een e-mail naar hallo@frendz.nl en we zullen je zo spoedig mogelijk helpen.