Welkom op FRENDZ.nl!

Maandelijkse blogs, tips & tricks over 'the Influencer Life' en altijd shoppen met 10% korting op onze FRENDZ Shop. Welkom op FRENDZ.nl!

Op deze nieuwe website kun je elke maand nieuwe blogs vinden over lifestyle, fashion en beauty, de   FRENDZoPedia's .  Met deze FRENDZoPedia willen we jou inspireren om meer uit jouw Instagram account te halen.

Elke maand organiseren wij een  FRENDZ Fifty . Door middel van een kleine collab worden er dan 50 FRENDZ Ambassador in het zonnetje gezet. Bij de websitehighlight; FRENDZ Fifty, kun je de FRENDZ Fifty van de maand vinden.

Ook kun je je horoscoop vinden bij de websitehighlight. Deze komt er elke maand op te staan. Per sterrenbeeld kun je lezen wat er voor jou wordt voorspeld.

Via onze website kun je je ook aanmelden als FRENDZ Ambassador. Als FRENDZ Ambassador krijg je de kans om mee te doen aan verschillende collabs, kortingsacties en events. FRENDZ Ambassador worden is je eerste stap richting het worden van Influencer.

Op deze website hebben we ook een spiksplinter nieuwe shop. Op deze shop vind je dè musthaves van het seizoen. Als je FRENDZ Ambassador altijd 10% korting, met de code AMBA10

Beauty

Alles wat je moet weten over een FaceTime shoot

Vanwege het Corona virus blijft iedereen binnen. Dit is niet erg, aangezien alle events en leuke dingen zijn...

Beauty

Skincare 101

De laatste tijd zijn wij extreem obsessed met de video’s van Hyram. Als echte skincare junkies hebben wij al zijn video’s gezien. Wel merkte we dat het erg lastig is om...

Fashion

FRENDZ Shop is live

Yes! We hebben een superleuk nieuwtje. Een tijdje terug is de FRENDZonTour webshop live gegaan.

Hier kun je dè seizoens...