Trends to DYE for

Ondanks dat we in deze periode veel binnen moeten zitten, kijken wij wel graag naar de nieuwe trends van komend seizoen.
Met hartjes ogen bewonderen we de nieuwe items zonder te kunnen zeggen wat nou de werkelijke favoriet is . Ook al zijn de winkels dicht, alles is gelukkig nog online verkrijgbaar.  Lekker blijven supporten die boetiekjes en locals, zij hebben momenteel alle hulp hard momenteel.

Bij het zien van knappe surf chicks op Instagram krijgen wij gelijk een goed gevoel. De tie-dye shirts die ze dragen, gecombineerd met gouden sieraden maken deze chicks he-le-maal af.
Een tie-dye shirt is trouwens ook mega leuk om te maken en dat terwijl je je gedachtes eventjeste helemaal verzet. Plan bijvoorbeeld net als Beautygloss en haar vriend Gregor een  tie-dye party  met je huisgenoten, maar  remember: houd 1,5 meter afstand.

Een tijdloze trend dat ieder jaar terugkomt is de bloemenprint. Vrolijk en kleurrijk, terwijl het lijkt op de gordijnen van je grootouders. We love it! Elk jaar komen de grootste designers terug met deze print. Deze print wordt al snel gekoppeld aan een schattige, romantische look en daar is niks mis mee. Maar de bloementrend kan wel een beetje spice gebruiken. Combineer een tof blousje met een denim- of biker shorts en maak de look af met een stoer baretje of enkellaarsjes met studs. Spice it up!

Monochromatic babe
Houd je meer van rust en basics? Dan zijn de monochromatische outfits meer jouw ding; eenkleurig, simpel, makkelijk te combineren en toch fashionable. Deze lente ga je veel natuurtinten zien. Van zand tot khaki en van off white tot nudes. Door deze makkelijke kleuren ben je zo klaar in de ochtend, alles past bij elkaar!
 
Zorg wel dat je in de lente de juiste stoffen draagt. Het klinkt misschien gek, maar het is een van de grootste fouten die iedereen maakt tijdens de warmere maanden. Je kunt misschien wel wol of kasjmier dragen in de wintermaanden, maar zodra het warmer wordt is dit een absolute  no-go . Kies als vervanging een stof zoals linnen of katoen. Dit lucht goed door en zo ga je letterlijk cool de lente in!

Beauty

Alles wat je moet weten over een FaceTime shoot

Vanwege het Corona virus blijft iedereen binnen. Dit is niet erg, aangezien alle events en leuke dingen zijn...

Beauty

Skincare 101

De laatste tijd zijn wij extreem obsessed met de video’s van Hyram. Als echte skincare junkies hebben wij al zijn video’s gezien. Wel merkte we dat het erg lastig is om...

Fashion

FRENDZ Shop is live

Yes! We hebben een superleuk nieuwtje. Een tijdje terug is de FRENDZonTour webshop live gegaan.

Hier kun je dè seizoens...