Darling, let’s Detox

Een trekkerig gezicht, droge ogen en een droge mond. We hate to break it to you, maar het hooikoortsseizoen is weer begonnen. 
Met handige tips vertellen wij jou hoe je de perfecte pamper night houdt wanneer je last hebt van hooikoorts. Dit kan natuurlijk ook als je gewoon wat meer tijd voor jezelf nodig hebt.

Je hoeft natuurlijk geen hooikoorts te hebben om een rustgevende  pamper night  te houden. In deze gekke periode kan iedereen wel wat rust gebruiken. Toch!? FRENDZ gaat bijvoorbeeld eens in de zoveel tijd on Tour. Met een reis van 3 à 4 dagen voor de boeg waar je ieder moment van de dag druk bezig bent, is het ook voor FRENDZ weleens tijd voor een rustige avondje op de bank (wel met een wijntje, obviously).

Je ziet steeds vaker dat influencers, of zoals Paul de Leeuw zegt ‘Invluuenza’, op detox gaan. Een digitale detox wel te verstaan. Dit houdt in dat je compleet offline gaat op elk social mediakanaal die je hebt. Hierdoor zit je niet met alle statistieken in je hoofd en de ‘’Oh shit, ik moet nog een foto posten!’’ momenten. Geloof het of niet maar de digitale detox brengt rust en geeft tijd en ruimte voor andere dingen.

Set the mood
Je kunt je natuurlijk op allerlei manieren detoxen, digitaal of niet. Wanneer we het over een gezellig 'detox' dagje in huis hebben, praten we natuurlijk over een pamper night. Heb je een lange dag gehad? First things first: word helemaal fresh. Ga lekker douchen of in bad en gebruik eventueel een haarmasker. Geen fan van haarmaskers? No worries, gelukkig heb je genoeg andere maskers die je kunt gebruiken. Sheet masks zijn handig en snel, of ga all-out met een kleimasker/peel-off.

Kaarjes zijn the key om je cozy te laten voelen, al zijn het maar een paar waxinelichtjes die je rond je kamer neerzet. Let wel op dat je niet heel je kamer in de fik steek. Dit verzoorzaakt allesbehalve geestelijke en mentale rust. 

Voor de rest van de avond; nagels en Netflix. We kunnen het niet beter uitleggen dan dit. Lak je nagels in jouw fave kleur en kijk de leukste series van dit moment. Tiger King, Sex Education of Stranger Things, niks is te gek.  It’s all up to you! 

Beauty

Alles wat je moet weten over een FaceTime shoot

Vanwege het Corona virus blijft iedereen binnen. Dit is niet erg, aangezien alle events en leuke dingen zijn...

Beauty

Skincare 101

De laatste tijd zijn wij extreem obsessed met de video’s van Hyram. Als echte skincare junkies hebben wij al zijn video’s gezien. Wel merkte we dat het erg lastig is om...

Fashion

FRENDZ Shop is live

Yes! We hebben een superleuk nieuwtje. Een tijdje terug is de FRENDZonTour webshop live gegaan.

Hier kun je dè seizoens...