Beauty trends 2020

De een gaat opruimen, de ander begint met sporten. Door het Coronavirus blijft iedereen thuis en hebben veel FRENDZ aardig wat vrije tijd over. Dit is de perfecte tijd om wat hobby’s op te starten en lekker bezig te zijn met je uiterlijk. Deze periode focussen wij ons op skincare en beauty. Dat we moeten binnenblijven, betekent niet dat wij er niet als een bronzed/sunkissed goddess bij kunnen zitten! In dit artikel lees jij alle beauty trends van 2020, maar wat is eigenlijk jouw favoriet?

Neon is here to stay
Je ziet wel vaker dat fashion trends zich terugvertalen naar beauty. Zo is dit met de felle neon kleuren ook gebeurd! Celebs zoals Kylie Jenner, Selena Gomez en Jeffree Star waren je al voor. Heftig zo’n felle kleur neon op de ogen? Helemaal niet! Dit is dé beauty trend van 2020 en zo pas je ‘m toe voor je bomb selfies, terwijl je   zelfisolatie zit.
 
Je hebt niet eens zo veel kleuren nodig. Het is een optie om oogschaduw te baseren op één kleur zoals geel of roze. Hiermee kun je gelijk jouw look afstemmen met een OOTD, matchy matchy! Vind je dit net iets te heftig? Ga dan zoals Kylie Jenner voor een kleurtje in de binnenste ooghoek. Dit ‘’opent’’ jouw ogen en laat ze stralen! Heb je groene ogen? Gebruik dan oranje tinten. Voor bruine ogen kun je beter spelen met kleuren zoals paars.   It’s your choice! 
 
Ga je voor een meer sophisticated look? Zet dan een dun lijntje onder jouw ogen en laat deze uitlopen tot een cat eye. Dit creëert een doll-like effect en geeft de illusie dat jouw ogen groter zijn. 

Glitter & go
De oogmake-up trends zijn de afgelopen jaren wat eenvoudiger geworden. Vroeger praatten wij vooral over smokey eyes en matte lippen, tegenwoordig is het juist natuurlijker en makkelijker. Je hebt vaak aan één product al genoeg om een gehele look te creëren. Bij de neon trend ben je al snel  good to go  en datzelfde geldt voor de warmere tinten. Een basic nude tint op de ogen en je kunt weer de deur uit. Om deze looks net wat meer trendy te maken kun je gebruik maken van glitter.  Glitter? Glitter!
 
Niiet de glitter zoals in de jaren ’80 (de disco feeling is ver te zoeken), maar een zilver- of goudkleurige glitter dat lijkt op sterrenpoeder voor net een tikje meer glamour. Je dipt je vinger in het potje en tipt het product op je oogleden. And you're done! Het is dus een makkelijke look die iedereen kan namaken. Met deze look ben je klaar om heel de dag te werken, maar ook om ’s avonds uit te gaan. Zoals queen Hannah Montana zong: ‘’It’s the best of both worlds’’. Deze fijne, lichte glitter zorgt voor een heel geraffineerde look, een magic touch. Ze zijn ook in vloeibare vorm te koop; perfect voor een eyeliner! Net als de kleurloze gloss, die voor een echte wetlook zorgt. 

Beauty

Alles wat je moet weten over een FaceTime shoot

Vanwege het Corona virus blijft iedereen binnen. Dit is niet erg, aangezien alle events en leuke dingen zijn...

Beauty

Skincare 101

De laatste tijd zijn wij extreem obsessed met de video’s van Hyram. Als echte skincare junkies hebben wij al zijn video’s gezien. Wel merkte we dat het erg lastig is om...

Fashion

FRENDZ Shop is live

Yes! We hebben een superleuk nieuwtje. Een tijdje terug is de FRENDZonTour webshop live gegaan.

Hier kun je dè seizoens...