Alles wat je moet weten over een FaceTime shoot

Vanwege het Coronavirus blijft iedereen binnen. Dit is niet erg, aangezien vrijwel alle events en leuke dingen zijn gecanceld. Veiligheid boven alles! Gelukkig kunnen velen van ons thuis werken en is er niks aan de hand. Hopelijk geldt dat ook voor onze FRENDZ Ambassadors. Toch moet er wel veel nieuwe content geschoten worden voor de gram. Maar hoe doen we dat eigenlijk in deze lastige tijd? 

Voor FRENDZonTour is dit een lastige situatie, aangezien de reisjes er voor nu tijdelijk opzitten. Gelukkig zijn onze FRENDZ Ambassadors door en door content creators! Wij vinden het mega om te zien hoe creatief jullie zijn, daar krijgen we erg veel energie van. Wij hopen wel dat iedereen veilig binnenblijft en lekker creatief thuis aan de slag gaat. Wat wij ook voorbij zagen komen is een video van  Niki DeMar  waarin zij een virtuele shoot onderging via FaceTime! Niki spoort zo haar volgers aan om creatief te denken tijdens het shooten. Hoe leuk!

Eigen huis & fotoshoot
Nu ook de hele mode-industrie stil ligt, nemen onze favoriete tijdschriften ook maatregelen. Bella Hadid laat net zoals Niki zien dat een fotoshoot gewoon vanuit huis kan plaatsvinden! Samen met Vogue Italia laat zij iedereen zien dat het easy peasy is. Met een klein team bij de hand wisten ze een mega leuke fotoserie neer te zetten.Dit allemaal via FaceTime. Bella Hadid is niet de enige creatieveling die deze kant op gaat. Ook Fotograaf Sam Dameshek, werkt voor o.a. Tommy Hilfiger en nog veel meer merken waar je van begint te kwijlen, heeft moeite met stilzitten. Hij belde een vriendin op via FaceTime en ging aan het werk. Na zijn avontuur kreeg Sam al 31.000 likes (!) meer nadat hij deze serie had gepost op zijn Instagram.
 
Natuurlijk zijn dit de professionals waar we het over hebben, maar ook jij kunt dit. Het belangrijkste is dat je een telefoon hebt met FaceTime of een Skype account. Bel jouw FRENDZ en ga bij een groot raam met daglicht staan. Zorg voor een effen achtergrond en schiet er op los.. Houd er wel rekening mee dat als je screenshot maakt van een FaceTime-gesprek de kwaliteit zal afnemen. 
De kwaliteit van een virtuele shoot is daarom niet te vergelijken met een studio-shoot. Afhankelijk van het licht, het model en de camera van je telefoon bepaalt dit de scherpte van de foto. Zorg dus voor een rustige backdrop en fleek erop los! Vergeet niet @FRENDZonTour te taggen in jouw creaties. We zijn benieuwd!

Lifestyle

Zo word je een echte Influencer!

Iedereen is niet meer weg te slaan van Instagram, het is daarom erg lastig om ‘’door te breken’’ op het platform.  Wij hebben wat...

Lifestyle

Manifesting - The law of attraction

Je doelen bereiken, je dromen naleven.  Het wordt vaak geroepen, maar hoe zorg je dat jouw ambities werkelijkheid...

Fashion

Trends to DYE for

Desondanks we in deze periode binnen moeten zitten, kijken wij wel graag naar de nieuwe trends van komend seizoen. Wij kijken daarom ook met hartjes ogen naar...